Kalafilee tacomaustetulla vihannessilpulla
Julkaistu
Tähän ruokalajiin voit käyttää turskaa, seitiä tai kuhaa. Tämä on erittäin nopeasti valmistuva päivällinen, jossa käytetään paljon puolivalmisteita.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 600 g kalafileetä
- 5 dl kalalientä
- 2 prk tacokastiketta
- 2 rkl tacomaustetta
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
Tarjoiluun
- keitettyjä perunoita
- keitettyjä vihanneksia
- sitruunaa
Valmistusohje
1. Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi ja keitä kalafileitä kunnes ne ovat läpikypsiä, sisälämpötila n. 60 astetta. Nosta kalat liemestä reikäkauhalla ja laita lämpimälle tarjoiluvadille.
2. Keitä tacokastike tacomausteen kera kattilassa.
3. Kaada kastike kaloille ja ripottele päälle persiljaa. Tarjoile heti lisukkeiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka