Kaalia juustokuminassa

Tämä on hyvä lisuke lammas- tai kanaruoille.

Neljälle

  • ½ kaalinpää, n. ¾ kg
  • 1 keltasipuli
  • 2 porkkanaa
  • 1 vihreä paprika
  • 2 rkl maissiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl jauhettua juustokuminaa (jeeraa)
  • ½ tl kurkumaa
  • 2 dl vettä
  • 1 tomaatti

Valmistusohje

1. Suikaloi kaali ohuesti. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja hienonna porkkanat. Poista paprikasta siemenet ja suikaloi.

2. Kuumenna öljy keskilämpöiseksi padassa. Lisää sipuli ja paista 2 minuuttia. Lisää kaali, porkkana ja paprika. Mausta suolalla, juustokuminalla ja kurkumalla. Kaada mukaan vesi ja anna padan kuumeta kiehuvaksi.

3. Keitä pataa miedolla lämmöllä kannen alla 10 minuuttia. Paloittele tomaatti ja lisää pataan. Keitä vielä 2 minuuttia kunnes kaali on pehmeää. Tarjoile pata kuumana.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja