Kaalia juustokuminassa

Tämä on hyvä lisuke lammas- tai kanaruoille.

Neljälle

  • ½ kaalinpää, n. ¾ kg
  • 1 keltasipuli
  • 2 porkkanaa
  • 1 vihreä paprika
  • 2 rkl maissiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl jauhettua juustokuminaa (jeeraa)
  • ½ tl kurkumaa
  • 2 dl vettä
  • 1 tomaatti

Valmistusohje

1. Suikaloi kaali ohuesti. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja hienonna porkkanat. Poista paprikasta siemenet ja suikaloi.

2. Kuumenna öljy keskilämpöiseksi padassa. Lisää sipuli ja paista 2 minuuttia. Lisää kaali, porkkana ja paprika. Mausta suolalla, juustokuminalla ja kurkumalla. Kaada mukaan vesi ja anna padan kuumeta kiehuvaksi.

3. Keitä pataa miedolla lämmöllä kannen alla 10 minuuttia. Paloittele tomaatti ja lisää pataan. Keitä vielä 2 minuuttia kunnes kaali on pehmeää. Tarjoile pata kuumana.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!