Julkaistu
Itsestään selvä ruokalaji juhannuspöydässä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 700 g silakkafileitä
- suolaa
- 1 nippu tilliä, hienonnettuna
- ½ rkl tillinsiemeniä
- 1 dl vettä
- 1 dl tomaattipyreetä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Suolaa silakoiden lihapuoli, kääri ne rullalle lihapuoli ulospäin ja laita tiiviisti uunivuokaan. Ripottele päälle tilliä ja tillinsiemeniä. Sekoita vesi ja tomaattipyree ja kaada vuokaan.
2. Laita vuoka uuniin 20-25 minuutiksi. Tarjoile kylmänä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!