Juhannuksen rapusilakat

Itsestään selvä ruokalaji juhannuspöydässä!

Neljälle

  • 700 g silakkafileitä
  • suolaa
  • 1 nippu tilliä, hienonnettuna
  • ½ rkl tillinsiemeniä
  • 1 dl vettä
  • 1 dl tomaattipyreetä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Suolaa silakoiden lihapuoli, kääri ne rullalle lihapuoli ulospäin ja laita tiiviisti uunivuokaan. Ripottele päälle tilliä ja tillinsiemeniä. Sekoita vesi ja tomaattipyree ja kaada vuokaan.

2. Laita vuoka uuniin 20-25 minuutiksi. Tarjoile kylmänä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja