Jeannetten salaatti
Julkaistu
Tämä on hyvä salaatti miltei kaikkien leikkeleiden seuraksi. Salaatille tekee vain hyvää, jos se saa olla ja maustua hetken ennen tarjoilua.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 400 g vihreitä papuja
- 1 iso kukkakaali
- 1 rasia maustekrassia
- 3 rkl ruohosipulisilppua
- 3 rkl persiljasilppua
Kastike
- 3/4 dl oliiviöljyä
- 1/4 dl vettä
- 1/4 dl viinietikka
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Ryöppää pavut pari minuuttia vähäsuolaisessa vedessä. Jäähdytä ne siivilässä kylmällä vedellä.
2. Jaa kukkakaali kukinnoiksi. Jos haluat, voit ryöpätä myös kukkakaalin samalla tavoin kuin pavut.
3. Sekoita kukkakaali ja vihreät pavut vihreiden yrttisilppujen kanssa kulhossa. Sekoita kastike ja kaada ainesten päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike