Jeannetten salaatti
Julkaistu
Tämä on hyvä salaatti miltei kaikkien leikkeleiden seuraksi. Salaatille tekee vain hyvää, jos se saa olla ja maustua hetken ennen tarjoilua.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 400 g vihreitä papuja
- 1 iso kukkakaali
- 1 rasia maustekrassia
- 3 rkl ruohosipulisilppua
- 3 rkl persiljasilppua
Kastike
- 3/4 dl oliiviöljyä
- 1/4 dl vettä
- 1/4 dl viinietikka
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Ryöppää pavut pari minuuttia vähäsuolaisessa vedessä. Jäähdytä ne siivilässä kylmällä vedellä.
2. Jaa kukkakaali kukinnoiksi. Jos haluat, voit ryöpätä myös kukkakaalin samalla tavoin kuin pavut.
3. Sekoita kukkakaali ja vihreät pavut vihreiden yrttisilppujen kanssa kulhossa. Sekoita kastike ja kaada ainesten päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan