Jeannetten salaatti

Tämä on hyvä salaatti miltei kaikkien leikkeleiden seuraksi. Salaatille tekee vain hyvää, jos se saa olla ja maustua hetken ennen tarjoilua.

Neljälle

  • 400 g vihreitä papuja
  • 1 iso kukkakaali
  • 1 rasia maustekrassia
  • 3 rkl ruohosipulisilppua
  • 3 rkl persiljasilppua

Kastike

  • 3/4 dl oliiviöljyä
  • 1/4 dl vettä
  • 1/4 dl viinietikka
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Ryöppää pavut pari minuuttia vähäsuolaisessa vedessä. Jäähdytä ne siivilässä kylmällä vedellä.

2. Jaa kukkakaali kukinnoiksi. Jos haluat, voit ryöpätä myös kukkakaalin samalla tavoin kuin pavut.

3. Sekoita kukkakaali ja vihreät pavut vihreiden yrttisilppujen kanssa kulhossa. Sekoita kastike ja kaada ainesten päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja