Tomaattisalsaa on hyvä pitää kotona. Sitä voi tarjoilla milloin tahansa nacholastujen kera päivällistä odotellessa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 4 kypsää tomaattia
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 rkl hienonnettua, tuoretta korianteria
- ½ punasipuli
- 1 dl oliiviöljyä
- 2 rkl limemehua
- 1 dl tomaattimehua
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 1 kevätsipuli
Valmistusohje
1. Kalttaa ja kuori tomaatit, poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha. Kuori valkosipulinkynsi ja hienonna tuore korianteri. Kuori ja hienonna punasipuli.
2. Purista limestä mehu. Sekoita limemehu, oliiviöljy ja tomaattimehu kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Leikkaa kevätsipuli viistosti renkaiksi. Sekoita kastike ja tomaattisilppu, ripottele päälle kevätsipulia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!