Itämainen seipaistos
Herkkusienistä ja seikuutioista valmistuu ihana itämainen kalapaistos. Kokeile Sami Garamin helppoa ja maukasta reseptiä!
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton
Ainekset
- 1 pkt (400 g) seikuutioita
- 10 g voita
- 1 sipuli
- 1 rasia herkkusieniä
- pala inkivääriä
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 rkl jauhettua currya
- 1 sitruunan mehu
- 300 g kiinankaalia
- suolaa
- riisinuudeleita
Valmistusohje
Kuumenna voi pannulla ja nostele jäiset kalanpalat siihen. Ripottele mukaan vähän suolaa.
Paista kaikki kalojen pinnat ja lisää lohkotut sienet ja sipuli pannulle. Mausta currylla, silputulla inkiväärillä, valkosipulilla ja sitruunan mehulla. Anna hautua kunnes kala on kypsää.
Leikkaa kiinankaali suikaleiksi ja lisää pannulle, kalojen päälle aivan lopuksi. Sekoita niin, että kaali lämpenee ja kaada paistos nopeasti kiehautettujen nuudelien päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti