Italianmummun kurkut
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5654894/landscape16_9/515/290/52c87f08de57c27f33ae4d24bec5ffb9/un/rmkurkut-7977.jpg)
Julkaistu
Italialaistyyppiset kurkut ovat oivaa vaihtelua perussuolakurkulle!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 tuorekurkku
- musta- tai maustepippuria
- ripaus sokeria ja suolaa
- tuoretta tai kuivattua minttua
- Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta
Valmistusohje
Kuori kurkku ja leikkaa ohuen ohuiksi viipaleiksi (tai tikuiksi).
Sekoita kurkkujen joukkoon ripaus suolaa, sokeria ja pippuria sekä minttu. Valuta päälle Rajamäen valkoista Balsamicokastiketta.
Tarjoile lisäkkeenä rasvaiselle kalalle (esim. lohelle) tai vaalealle lihalle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka