Italianmummun kurkut
Julkaistu
Italialaistyyppiset kurkut ovat oivaa vaihtelua perussuolakurkulle!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 tuorekurkku
- musta- tai maustepippuria
- ripaus sokeria ja suolaa
- tuoretta tai kuivattua minttua
- Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta
Valmistusohje
Kuori kurkku ja leikkaa ohuen ohuiksi viipaleiksi (tai tikuiksi).
Sekoita kurkkujen joukkoon ripaus suolaa, sokeria ja pippuria sekä minttu. Valuta päälle Rajamäen valkoista Balsamicokastiketta.
Tarjoile lisäkkeenä rasvaiselle kalalle (esim. lohelle) tai vaalealle lihalle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa