Julkaistu
Raastettu piparjuuri ja anjovisfileet antavat potkua tälle rosollivariantille.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
1 annokseen
- 3-4 valutettua sillifileetä
- 3 keitettyä, kylmää perunaa
- 12 säilykepunajuurta
- 2 omenaa
- 2 etikkakurkkua
- 4-6 anjovisfileetä
- rouhittua mustapippuria
- n. 8 rkl punajuurilientä
- 3 rkl raastettua piparjuurta
Valmistusohje
1. Paloittele kaikki ainekset pieniksi kuutioiksi ja sekoita kulhossa.
2. Mausta pippurilla, punajuuriliemellä ja piparjuurella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.