Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Intialainen broileripata

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • 2 kpl sipulia
  • 4 kynttä valkosipulia
  • 3 kpl perunaa
  • 100 g palsternakkaa
  • 100 porkkanaa
  • 50 g juuriselleriä
  • 50 g lanttua
  • 600 g broilerin rintafileetä
  • 1 rkl inkivääritahnaa
  • 3 rkl mangososetta, sokeroimaton
  • 3 rkl Tikka currytahnaa
  • vettä
  • 1 prk Flora Kevyt Ruoka 7 %
  • 15 g tuoretta korianteria tai persiljaa

Valmistusohje

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuori ja paloittele juurekset reiluhkoiksi paloiksi. Kuutioi broilerin rintafileet, kaada lihat ja juurekset kannelliseen uunivuokaan.

Sekoita inkivääritahna mangososeen ja Tikka-tahnan kanssa keskenään. Kääntele liha-juuresseokseen.

Kaada pataan vettä niin paljon, että ainekset melkein peittyvät. Hauduta uunin alatasolla kannen alla tunnin ajan.

Lisää Flora Ruoka ja ja jatka kypsennystä toinen tunti. Mausta suolalla tarvittaessa.

Hienonna padan päälle tuoretta korianteria/lehtipersiljaa.

Mausteinen broileripata kypsyy uunissa meheväksi. Tarjoile riisin ja salaatin kera. Ohjeesta riittää 6 annosta. Energiapitoisuus: 210 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta <a href="http://keventajat.fi/">keventajat.fi</a>.

Tarjoa riisin ja raikkaan salaatin kera.

VINKKI: Käytä halutessasi mango-chutneytä mangososeen sijasta.

Lisää aiheesta:

Värikäs joulusalaattiBroilerilla höystetty feta-ananassalaattiKevyt thaimaalainen tonnikalasalaattiSuppilovahvero-lihapullat ja omenakastikeLinssi-jauhelihakastike bolognalaiseen tapaanKesäkurpitsa-tomaattipasta
BroileriKanapataKevytKananmunatonGluteenitonKeventäjätVideoreseptitPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broileri
  • 04.05.202010:22
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Broileripyörykät – Kari Aihisen helppo resepti

  • 09.04.202010:53
    Uunibroileri

    Pirikanaa Hans Välimäen tapaan eli piri-piri -broileria

  • 31.03.202010:56
    Aasialainen ruoka

    Helppo cashew-kanakastike

  • 12.03.202012:19
    Uunibroileri

    Maitokana Jamie Oliverin tapaan – "Kaikkien aikojen paras kanaresepti"

  • 10.02.202012:26
    Kanapasta

    Katin salmiakkikanapasta – helppo broileriruoka, joka ei jätä ketään kylmäksi