Hyppivät pirulaiset

Simpukat ja pekoni ovat hieno makuyhdistelmä ja klassinen sekä arvostettu drinkkinaposteltava. Voit myös paistaa ne vuoassa uunissa.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 2 prk simpukoita vedessä à noin 400 g
  • 2 pkt pekonia
  • ruokaöljyä
  • hammastikkuja

Valmistusohje

1. Valuta simpukat huolellisesti.

2. Paloittele pekonit kolmeen osaan. Kääri jokaisen simpukan ympärille 1/3 pekoniviipale, kiinnitä hammastikulla.

3. Kuumenna pari cm öljyä matalassa padassa, friteeraa muutama simpukka kerrallaan. Valuta, tarjoile drinkkinaposteltavana.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!