Hunajaglaseeratut juurekset

Syksyllä kaikki juurekset ovat parhaimmillaan, tarjoile niitä usein! Glaseeraa hunajalla vaihtelun vuoksi.

Neljälle

  • 2 porkkanaa
  • 150 g lanttua
  • 150 g juuriselleriä
  • vettä ja suolaa
  • 2 punasipulia
  • rapsiöljyä
  • 3-4 rkl hunajaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 punainen omena
  • rucolaa

Valmistusohje

1. Kuori ja suikaloi juurekset paksusti. Keitä niitä n. 5 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä, valuta. Lohko omenat.

2. Paista juurekset ja sipuli melkein pehmeiksi öljyssä. Lisää omenalohkot ja paista vielä hetki.

3. Lisää hunaja, mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele viimeiseksi päälle rucolaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!