Hummus kikhernedippi
Julkaistu
Hummus on dippi kikhernetahnasta ja tahinista, jota alunperin sai Arabimaista. Tarjoile hummus broilerin tai lihan lisukkeena. Tuorean leivän päällä hummus maistuu todella hyvälle!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset, 4 annosta
- 2 dl GoGreen Kikherneitä (käyttövalmiit)
- 3 rkl tahinia (seesamipastaa, voi jättää pois)
- 2 valkosipulin kynttä (puristettuna)
- 4 rkl puristettua sitruunan mehua
- 1 rkl juustokuminaa
- suolaa, pippuria
- n. 1,5 dl vettä
- oliiviöljyä
Valmistusohje
Hummuksen teko:
1. Laita ainekset paitsi oliiviöljy tehosekoittimeen ja sekoita.
2. Kaada lautaselle ja viimeistele oliiviöljyllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa