Hummus kikhernedippi

Hummus on dippi kikhernetahnasta ja tahinista, jota alunperin sai Arabimaista. Tarjoile hummus broilerin tai lihan lisukkeena. Tuorean leivän päällä hummus maistuu todella hyvälle!

Ainekset, 4 annosta

  • 2 dl GoGreen Kikherneitä (käyttövalmiit)
  • 3 rkl tahinia (seesamipastaa, voi jättää pois)
  • 2 valkosipulin kynttä (puristettuna)
  • 4 rkl puristettua sitruunan mehua
  • 1 rkl juustokuminaa
  • suolaa, pippuria
  • n. 1,5 dl vettä
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

Hummuksen teko:

1. Laita ainekset paitsi oliiviöljy tehosekoittimeen ja sekoita.

2. Kaada lautaselle ja viimeistele oliiviöljyllä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!