Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hummericocktail

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 2 keitettyä hummeria
  • 12 parsatankoa
  • 10 herkkusientä
  • ¼ salaatinkerä

Kastike

  • ½ dl majoneesia
  • ½ dl kermaviiliä
  • 1 rkl chilikastiketta
  • 1 maustemitta paprikajauhetta
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Koristeluun

  • 4 sitruunalohkoa
  • 4 tillinoksaa

Valmistusohje

1. Kastike: Sekoita kermaviili ja majoneesi. Lisää chilikastike ja mausta paprikajauheella, suolalla ja pippurilla.

2. Sulata hummeri ja irrota lihat. Leikkaa lihat hienosti, säästä kynnet koristeluun. Kuori ja poista parsoista tarvittaessa puumainen osa ja keitä ne kevyesti suolatussa vedessä, valuta. Suikaloi salaatti hienoksi, leikkaa herkkusienet ohuiksi siivuiksi.

3. Laita salaattia ja herkkusieniä cocktaillasin pohjalle. Asettele päälle hummeria ja kaada päälle kastiketta. Asettele päälle parsaa ja hummerinkynsi, koristele sitruunalla ja tillillä.

Ellei kaapistasi löydy vanhanajan cocktailkulhoja, tämän alkuruokacocktailin voi hyvin tarjoilla käyttäen kahta päällekkäistä kulhoa, josta alimmaisessa on jääpaloja.

Lisää aiheesta:

Kinkkurullat avokadon ja parsan keraKatkarapucocktail kananmunan keraBruschetta rapujen ja avokadosalsan keraLohi-kampasimpukkacarpaccioHummerisalaatti Rhode Island -kastikkeellaAlkuruokasalaatti kanafileen, appelsiinin ja avokadon kera
Cocktail alkupalatKastikkeet ja dipitGluteenitonParsaviikotAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat
  • 7.11.08:23
    Torttu

    Suolaiset joulutortut fetavaahdolla

  • 21.12.202416:00
    Joulu

    Joulun ja uudenvuoden syötävät kranssit

  • 14.12.202409:45
    Jouluruoka

    Helpot joulun cocktailpalat

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Nopeat ja helpot

    Helpot cocktailpalat