Hillotut suppilovahverot
Julkaistu
Kahdenkymmenen minuutin keittämisellä herkkuja loppukuukaudeksi!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 500 g suppilovahveroita
Mausteliemi
- 2 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa
- 1 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 1 kanelitanko
- 1 3/4 dl hillo-marmeladisokeria
Valmistusohje
Puhdista sienet ja pilko pienemmäksi suurimmat.
Kuumenna liemen aineet (ei sokeria) ja laita sienet kiehuvaan nesteeseen. Keitä noin 20 minuuttia ja lisää sokeri. Jatka keittämistä vielä 5 minuuttia ja tölkitä sen jälkeen sienet.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Taivaallinen omenahillo