Hellapoliisin tuorepastaa, Härkistä ja siitakesieniä
Joko olet testannut Härkistä, uutta härkäpavuista valmistettua kasviproteiinivalmistetta? Valmista Hellapoliisin herkullisella ohjeella syksyinen Härkistä ja sieniä sisältävä pasta-ateria.
4 annosta
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 iso sipuli hienonnettuna
- 250 g siitakesieniä
- 250 g Härkistä
- suolaa maun mukaan
- mustapippuria maun mukaan
- timjamia tai muuta yrttiä
- 3 dl ruoka- tai kuohukermaa
- 1 ½ l vettä
- 250 g tuorepastaa
- ripaus suolaa
Pinnalle
- parmesaanilastuja
Valmistusohje
Kuumenna rypsiöljy pannulla. Lisää hienonnettu sipuli ja siitakesienet. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Lisää härkis ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kaada joukkoon ruoka- tai kuohukerma ja kuumenna.
Ripottele joukkoon tuoretta timjamia tai muuta tuoretta yrttiä.
Kiehauta vesi ja keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta.
Nauti pasta Härkis-kermakastikkeen kanssa ja tarjoa seuraksi parmesaanilastuja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike