Hellapoliisin tuorepastaa, Härkistä ja siitakesieniä
Joko olet testannut Härkistä, uutta härkäpavuista valmistettua kasviproteiinivalmistetta? Valmista Hellapoliisin herkullisella ohjeella syksyinen Härkistä ja sieniä sisältävä pasta-ateria.
4 annosta
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 iso sipuli hienonnettuna
- 250 g siitakesieniä
- 250 g Härkistä
- suolaa maun mukaan
- mustapippuria maun mukaan
- timjamia tai muuta yrttiä
- 3 dl ruoka- tai kuohukermaa
- 1 ½ l vettä
- 250 g tuorepastaa
- ripaus suolaa
Pinnalle
- parmesaanilastuja
Valmistusohje
Kuumenna rypsiöljy pannulla. Lisää hienonnettu sipuli ja siitakesienet. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Lisää härkis ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kaada joukkoon ruoka- tai kuohukerma ja kuumenna.
Ripottele joukkoon tuoretta timjamia tai muuta tuoretta yrttiä.
Kiehauta vesi ja keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta.
Nauti pasta Härkis-kermakastikkeen kanssa ja tarjoa seuraksi parmesaanilastuja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan