Hellapoliisin tuorepastaa, Härkistä ja siitakesieniä

ÄLÄ KÄYTÄ! tuorepastaa_harkistä_ja_siitakesienia_2_D4S6938-Edit

Joko olet testannut Härkistä, uutta härkäpavuista valmistettua kasviproteiinivalmistetta? Valmista Hellapoliisin herkullisella ohjeella syksyinen Härkistä ja sieniä sisältävä pasta-ateria.

4 annosta

  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 iso sipuli hienonnettuna
  • 250 g siitakesieniä
  • 250 g Härkistä
  • suolaa maun mukaan
  • mustapippuria maun mukaan
  • timjamia tai muuta yrttiä
  • 3 dl ruoka- tai kuohukermaa
  • 1 ½ l vettä
  • 250 g tuorepastaa
  • ripaus suolaa

Pinnalle

  • parmesaanilastuja

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy pannulla. Lisää hienonnettu sipuli ja siitakesienet. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.

Lisää härkis ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada joukkoon ruoka- tai kuohukerma ja kuumenna.

Ripottele joukkoon tuoretta timjamia tai muuta tuoretta yrttiä.

Kiehauta vesi ja keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta.

Nauti pasta Härkis-kermakastikkeen kanssa ja tarjoa seuraksi parmesaanilastuja.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.