Hellapoliisi Kati Jaakonen loihti Huomenta Suomessa ruusupannacottaa. Hellapoliisi
Julkaistu 24.05.2024 19:48
MTV LIFESTYLE
Annosmäärä: 5–10 annosta
Ainekset
5 dl kuohukermaa
1 dl hyytelösokeri Multia
1 tl vaniljasokeria
2 rkl TAI maun mukaan ruusuvettä
Koristeluun
100 g marjoja
(muutama marenki)
(agavesiirappia tai hunajaa)
tuoretta minttua tai sitruunamelissaa
Valmistusohje
Mittaa ainekset kattilaan tai kasariin ja kuumenna hiljalleen sekoittaen.
Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puoli minuuttia.
Jaa annoskulhoihin ja anna hyytyä jääkaapissa tunti tai yön yli.
Koristele marjoilla ja halutessasi murustetulla marengilla.
Voit laittaa marjojen päälle myös hieman agavesiirappia tai hunajaa.
Koristele tuoreella mintulla tai sitruunamelissalla.
Helposta kermavanukkaasta saat hienostuneen ja erilaisen jälkiruoan, kun maustat sen ruusuvedellä. Ruusuvettä voi ostaa ainakin etnisistä kaupoista lasipullossa. Ruusupannacotta jos mikä sopii hääjälkiruoaksi!