Pastaa, tuoreita sieniä ja lihasuikaleita sinappi-kermakastikkeessa
Pasta maistuu ja toimii aina! Tällä kertaa pastakastikkeeseen laitetaan Dijon-sinappia. Kokeile ja ylläty kuinka loistavasti se toimii kerman kanssa.
Ainekset
- 200 g spagettia, tagliatelleä, penneä tai muuta haluamaasi kuivapastaa pakkauksen ohjeen mukaan miedossa suolavedessä keitettynä,
- 200 g tuoreita sieniä, metsäsieniä, siitakesieniä, herkkusieniä
- 200 g naudan ulkofileetä
- 4 dl kanalientä
- 2 dl kermaa
- 2 rkl voita
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 3 rkl Dijon-sinappia
- 4 cl konjakkia
- pippuria ja suolaa myllystä
- parmesaaniraastetta
Valmistusohje
Paista sienet paistinpannulla vähässä voissa sopivan rapeiksi. Poista ulkofileestä kalvo ja leikkaa sentin paksuisiksi suikaleiksi. Paista lihat voissa paistinpannulla kauniin ruskeiksi ja lisää kattilaan sienien kanssa. Mausta pippurilla, sinapilla, suolalla ja ripottele päälle jauhot sekoittaen.
Lisää sekaan kuuma kanaliemi sekä kerma ja anna kiehahtaa hetki. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Sekoita keitetyn pastan kanssa. Ripottele päälle parmesaanijuustoa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa