Banoffee kipoissa
![Copyright: Hellapoliisi Oy. banoffee-maikkari-240518_Z723076-Edit](https://im.mtvuutiset.fi/image/8945538/landscape16_9/1600/900/320a10de2bb55312f9d79ff97239ee10/eC/banoffee-maikkari-240518-z723076-edit.jpg)
Huomenta Suomessa tehtiin banoffee kipoissa.
Hellapoliisi Oy
Julkaistu
Banoffee on todella herkullinen, mutta nyt tarjoillaan se pienissä kipoissa. Voit koota annokset näyttäviin laseihin tai pieniin maistiaiskippoihin. Rouhi keksit jo muutamaa päivää aiemmin valmiiksi, jolloin saat koottua niistä herkulliset suupalat juhlapäivänä tai edellisenä päivänä, mikäli jääkaapissa on tilaa säilytykselle. Mikäli valmistat näitä pieniin maistiaiskippoihin, saat tästä määrästä 12-20 annosta, riippuen tarjoiluastian koosta.
- Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
- 120 g kandisokerikeksejä
- 2 dl kuohukermaa
- 2 rkl sokeria
- 200-300 g karamellisoitua kondensoitua maitoa
- 1-2 banaania viipaleina
Valmistusohje
- Murenna kandisokerikeksit muovipussissa.
- Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja mausta sokerilla.
- Avaa karamellisoitu kondensoitu maitopurkki.
- Leikkaa banaanit viipaleiksi.
- Laita annoskulhojen pohjalle ensin murustettua kandisokerikeksiä.
- Lisää sitten kermavaahtonokare, karamellisoitua kondensoitua maitoa ja banaaniviipaleita.
- Tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka