Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Banoffee kipoissa

Huomenta Suomessa tehtiin banoffee kipoissa.
Huomenta Suomessa tehtiin banoffee kipoissa. Hellapoliisi Oy
Julkaistu 24.05.2024 19:51

MTV LIFESTYLE

  • Annosmäärä: 6 annosta

Ainekset

  • 120 g kandisokerikeksejä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rkl sokeria
  • 200-300 g karamellisoitua kondensoitua maitoa
  • 1-2 banaania viipaleina

Valmistusohje

  1. Murenna kandisokerikeksit muovipussissa.
  2. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja mausta sokerilla.
  3. Avaa karamellisoitu kondensoitu maitopurkki.
  4. Leikkaa banaanit viipaleiksi.
  5. Laita annoskulhojen pohjalle ensin murustettua kandisokerikeksiä.
  6. Lisää sitten kermavaahtonokare, karamellisoitua kondensoitua maitoa ja banaaniviipaleita.
  7. Tarjoa!

Lisää aiheesta:

Juustokakut purkissaKesän helpoin mansikkaviettelysRuusupannacottaMango-passionmousse – Katin helppo jälkiruoka sopii vaikka pääsiäispöytäänNopea vadelmabruléeEspresso creme brulee höyryuunissa
Kevään juhlatMakeat leivonnaisetHuomenta SuomiHuomenta SuomiHellapoliisiJälkiruoat

Banoffee on todella herkullinen, mutta nyt tarjoillaan se pienissä kipoissa. Voit koota annokset näyttäviin laseihin tai pieniin maistiaiskippoihin. Rouhi keksit jo muutamaa päivää aiemmin valmiiksi, jolloin saat koottua niistä herkulliset suupalat juhlapäivänä tai edellisenä päivänä, mikäli jääkaapissa on tilaa säilytykselle. Mikäli valmistat näitä pieniin maistiaiskippoihin, saat tästä määrästä 12-20 annosta, riippuen tarjoiluastian koosta.

Tuoreimmat aiheesta

Kevään juhlat
  • 4.5.09:01
    Kääretorttu

    Mansikkakääretorttu

  • 4.5.09:00
    Kääretorttu

    Cookies and cream -kääretorttu

  • 3.5.08:04
    Juustokakku

    Juustokakut purkissa

  • 3.5.08:02
    Suolaiset leivokset

    Pestokranssi

  • 3.5.08:01
    Rapuskagen

    Skagen-leipäset