Pastaa soija-kasviskastikkeella
Kasvispasta aloittaa viikon kevyesti. Soija antaa makua ja ihanat mausteet viimeistelevät.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 300 g täysjyväpastaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 tl jauhettua korianteria
- ripaus chiliä
- 2 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 punasipuli hienonnettuna
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2 dl soijarouhetta
- 1 paprika kuutioina
- 1 porkkana pieninä kuutioina tai raasteena
- suolaa
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 dl soija tai kookoskermaa
- ½ dl hienonnettua basilikaa tai korianteria
Valmistusohje
Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
Lämmitä korianteri, chili ja juustokumina öljyssä, lisää sipulit ja kuullota. Sekoita joukkoon soijarouhe, paprika ja porkkana. Kuullota kunnes kasvikset ovat lämmenneet.
Lisää suola sekä tomaattipyree ja kuullota kolme minuuttia. Sekoita kerma joukkoon ja hauduta miedolla lämmöllä viisi minuuttia.
Lisää kypsä pasta ja yrtit joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan