Kasvispasta aloittaa viikon kevyesti. Soija antaa makua ja ihanat mausteet viimeistelevät.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 300 g täysjyväpastaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 tl jauhettua korianteria
- ripaus chiliä
- 2 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 punasipuli hienonnettuna
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2 dl soijarouhetta
- 1 paprika kuutioina
- 1 porkkana pieninä kuutioina tai raasteena
- suolaa
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 dl soija tai kookoskermaa
- ½ dl hienonnettua basilikaa tai korianteria
Valmistusohje
Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
Lämmitä korianteri, chili ja juustokumina öljyssä, lisää sipulit ja kuullota. Sekoita joukkoon soijarouhe, paprika ja porkkana. Kuullota kunnes kasvikset ovat lämmenneet.
Lisää suola sekä tomaattipyree ja kuullota kolme minuuttia. Sekoita kerma joukkoon ja hauduta miedolla lämmöllä viisi minuuttia.
Lisää kypsä pasta ja yrtit joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.