Mainos
Mainos
Hellapoliisi

12.12.2014. Marinoidut päärynät ovat mainio joulujälkiruoka. Kun pakkaat päärynät kauniiseen purkkiin, voit antaa purkin myös joululahjaksi!

6 annosta

  • 500 g pieniä, tuoreita päärynöitä
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl vettä
  • ½ dl Cointreau-appelsiinilikööriä
  • yhden appelsiinin raastettu kuori
  • yhden appelsiinin puristettu mehu
  • 2 cm pala tuoretta inkivääriä
  • kanelitanko

Valmistusohje

Kuori päärynät.

Mittaa kattilaan sokeri,vesi, appelsiinilikööri, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, appelsiinin puristettu mehu ja pala tuoretta, kuorittua inkivääriä. Lisää myös kanelitanko.

Lisää joukkoon päärynät ja kiehauta. Laita päärynät puhtaaseen lasipurkkiin ja anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään. Tarjoa seuraksi nokare kermavaahtoa

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.