Gorgonzolapäärynät
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5659094/landscape16_9/515/290/dc9590c6dafbe4e902a4f7442bc83d76/Sf/933663-3449.jpg)
Julkaistu
Herkkupala, joka kaunistaa juustotarjottimen. Voit vaihtaa tietenkin miedompaankin, mutta kermaiseen homejuustoon.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Määrät vierasmäärän mukaan
- gorgonzolaa
- kermaa
- päärynänpuolikkaita
- saksanpähkinöitä
Valmistusohje
1. Sekoita homejuustoon hieman kermaa. Lusikoi tai pursota päärynänpuolikkaille, joista siemenkota on poistettu. Koristele saksanpähkinöillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka