Gorgonzolapäärynät
Julkaistu
Herkkupala, joka kaunistaa juustotarjottimen. Voit vaihtaa tietenkin miedompaankin, mutta kermaiseen homejuustoon.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Määrät vierasmäärän mukaan
- gorgonzolaa
- kermaa
- päärynänpuolikkaita
- saksanpähkinöitä
Valmistusohje
1. Sekoita homejuustoon hieman kermaa. Lusikoi tai pursota päärynänpuolikkaille, joista siemenkota on poistettu. Koristele saksanpähkinöillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan