Marinoidut päärynät ja mansikat
Välillä yksinkertaisin on kaikista maukkainta. Purkillinen päärynänpuolikkaita muuntuu juhlavaksi tuoreiden mansikoiden, appelsiinin ja liköörin avulla. Helppoa valmistaa. Anna päärynöiden ja mansikoiden mielellään vetäytyä pari tuntia maukkaassa liemessä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
1 satsiin
- 1 prk päärynöitä, valutettuja
- 1 l mansikoita, viipaleina
- 1 appelsiinin mehu
- 1 appelsiinin kuori, ohueksi suikaloituna
- Grand Marnier -sitruslikööriä
Valmistusohje
1. Laita valutetut päärynät vadille.
2. Peitä viipaloiduilla mansikoilla.
3. Pirskota päälle appelsiinimehu sekä 2-3 rkl sitruslikööriä.
4. Ripottele päälle suikaloitua appelsiininkuorta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa