Julkaistu
Välillä yksinkertaisin on kaikista maukkainta. Purkillinen päärynänpuolikkaita muuntuu juhlavaksi tuoreiden mansikoiden, appelsiinin ja liköörin avulla. Helppoa valmistaa. Anna päärynöiden ja mansikoiden mielellään vetäytyä pari tuntia maukkaassa liemessä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
1 satsiin
- 1 prk päärynöitä, valutettuja
- 1 l mansikoita, viipaleina
- 1 appelsiinin mehu
- 1 appelsiinin kuori, ohueksi suikaloituna
- Grand Marnier -sitruslikööriä
Valmistusohje
1. Laita valutetut päärynät vadille.
2. Peitä viipaloiduilla mansikoilla.
3. Pirskota päälle appelsiinimehu sekä 2-3 rkl sitruslikööriä.
4. Ripottele päälle suikaloitua appelsiininkuorta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.