Marinoidut päärynät ja mansikat

Välillä yksinkertaisin on kaikista maukkainta. Purkillinen päärynänpuolikkaita muuntuu juhlavaksi tuoreiden mansikoiden, appelsiinin ja liköörin avulla. Helppoa valmistaa. Anna päärynöiden ja mansikoiden mielellään vetäytyä pari tuntia maukkaassa liemessä.

1 satsiin

  • 1 prk päärynöitä, valutettuja
  • 1 l mansikoita, viipaleina
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 appelsiinin kuori, ohueksi suikaloituna
  • Grand Marnier -sitruslikööriä

Valmistusohje

1. Laita valutetut päärynät vadille.

2. Peitä viipaloiduilla mansikoilla.

3. Pirskota päälle appelsiinimehu sekä 2-3 rkl sitruslikööriä.

4. Ripottele päälle suikaloitua appelsiininkuorta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.