Marinoidut päärynät ja mansikat

Välillä yksinkertaisin on kaikista maukkainta. Purkillinen päärynänpuolikkaita muuntuu juhlavaksi tuoreiden mansikoiden, appelsiinin ja liköörin avulla. Helppoa valmistaa. Anna päärynöiden ja mansikoiden mielellään vetäytyä pari tuntia maukkaassa liemessä.

1 satsiin

  • 1 prk päärynöitä, valutettuja
  • 1 l mansikoita, viipaleina
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 appelsiinin kuori, ohueksi suikaloituna
  • Grand Marnier -sitruslikööriä

Valmistusohje

1. Laita valutetut päärynät vadille.

2. Peitä viipaloiduilla mansikoilla.

3. Pirskota päälle appelsiinimehu sekä 2-3 rkl sitruslikööriä.

4. Ripottele päälle suikaloitua appelsiininkuorta.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja