Hedelmäsalaatti saksanpähkinöillä
Sekoita lempihedelmiäsi salaatiksi ja purista päälle appelsiinimehua. Koristele saksanpähkinöillä, jotka voit halutessasi kandeerata sokerissa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Kuudelle
- 3 appelsiinia
- 2 päärynää
- 2 omenaa
- 2 banaania
- 200 g viinirypäleitä
- 2-3 kiiviä
- 1 dl rusinoita
- 1 dl appelsiinimehua
- 2 dl kidesokeria
- 150 g saksanpähkinöitä
Valmistusohje
1. Kuori ne hedelmät, jotka tarvitsee kuoria, ja paloittele kaikki pienemmiksi paloiksi.
2. Sekoita hedelmäpalat kulhossa, kaada päälle appelsiinimehu.
3. Sulata sokeri kuivassa paistinpannussa miedolla lämmöllä. Lisää saksanpähkinät, kääntele niitä ja anna niiden jäähtyä leivinpaperilla ennen kuin koristelet salaatin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka