Hedelmäsalaatti saksanpähkinöillä

Sekoita lempihedelmiäsi salaatiksi ja purista päälle appelsiinimehua. Koristele saksanpähkinöillä, jotka voit halutessasi kandeerata sokerissa.

Kuudelle

  • 3 appelsiinia
  • 2 päärynää
  • 2 omenaa
  • 2 banaania
  • 200 g viinirypäleitä
  • 2-3 kiiviä
  • 1 dl rusinoita
  • 1 dl appelsiinimehua
  • 2 dl kidesokeria
  • 150 g saksanpähkinöitä

Valmistusohje

1. Kuori ne hedelmät, jotka tarvitsee kuoria, ja paloittele kaikki pienemmiksi paloiksi.

2. Sekoita hedelmäpalat kulhossa, kaada päälle appelsiinimehu.

3. Sulata sokeri kuivassa paistinpannussa miedolla lämmöllä. Lisää saksanpähkinät, kääntele niitä ja anna niiden jäähtyä leivinpaperilla ennen kuin koristelet salaatin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!