Hapanimeläkastike
Tarjoile hapanimeläkastike dippikastikkeena tai käytä sitä wokkikastikkeena lihan, kalan, riisin tai nuudelien kera.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 ½ dl ananas/omena/appelsiinimehua
- 1 rkl maizenaa
- 2 rkl soijaa
- 3 rkl tomaattiketsuppia
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
Valmistusohje
1. Sekoita mehu, maizena, soija, ketsuppi, viinietikka ja hunaja kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Keitä minuutti.
2. Tarjoile kuumana, haaleana tai kylmänä esim. wokatun porsaan, vihannesten ja ananaspalojen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan