Hapanimeläkastike

Tarjoile hapanimeläkastike dippikastikkeena tai käytä sitä wokkikastikkeena lihan, kalan, riisin tai nuudelien kera.

Neljälle

  • 1 ½ dl ananas/omena/appelsiinimehua
  • 1 rkl maizenaa
  • 2 rkl soijaa
  • 3 rkl tomaattiketsuppia
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa

Valmistusohje

1. Sekoita mehu, maizena, soija, ketsuppi, viinietikka ja hunaja kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Keitä minuutti.

2. Tarjoile kuumana, haaleana tai kylmänä esim. wokatun porsaan, vihannesten ja ananaspalojen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!