Hanin villiyrttipesto
Julkaistu
10.6.2015. Hortoilijan unelmaresepti! Hanin villiyrttipestossa hyödynnetään luonnon antimia. Muista kuitenkin, ettei luonnosta kannata poimia mitään kasvia tunnistamatta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- Villiyrttejä n. 2 dl repien pienennettynä (esim. pihatähtimö, vuohenputki, voikukka, kuusen kerkkiä, peltokanan kaali, maitohorsma)
- n. 1 dl pinjansiemeniä tai auringonkukansiemeniä, myös cashew-pähkinät käyvät
- 2-3 valkosipulin kynttä
- 1 dl oliiviöljyä luomuna
- ½ luomusitruunan mehu
- pala parmesan juustoa
Valmistusohje
Laita ainekset blenderiin ja pyöräytä samettiseksi pestoksi. Nauti tuoreeltaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan