Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Halstrattua, pikagraavattua lohta vihannespyttipannun kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Ainekset

  • Neljälle

Raaka-aineet

  • 600 g lohifileetä
  • 1 rkl kidesokeria
  • 1 rkl suolaa
  • 1 tl rouhittua valkopippuria
  • 1 nippu tilliä
  • 2 rkl ruokaöljyä

Pyttipannu

  • 1 palsternakka
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 paprika
  • 1 rkl voita

Tarjoiluun

  • keitettyjä perunoita
  • tilliä ja sitruunaa

Valmistusohje

1. Sekoita sokeri, suola ja valkopippuri, ripottele hieman seosta vuoan pohjalle. Laita kaksi fileetä vierekkäin, nahkapuoli alaspäin, vuokaan. Ripottele päälle mausteseosta, 1 rkl öljyä sekä hienonnettua tilliä. Laita loput fileet päälle, lisää öljyä ja peitä fileet lopulla mausteseoksella sekä tillillä. Peitä muovikelmulla ja laita kylmään noin 3 tunniksi.

2. Kuori ja kuutioi palsternakka, kuutioi kesäkurpitsa ja paprika pieneksi. Paista vihannekset voissa.

3. Halstraa kalafileet oikein kuumassa paistinpannussa tai grillissä, tarjoile heti vihannespyttipannun kera. Koristele tillillä ja sitruunalla.

Lisää aiheesta:

Uunissa paistettuja vihanneksia ja paahdettuja pinjansiemeniäGrillatut lehtipihvivartaatJuustogratinoitu lohi-katkarapusimpukkaMerikissaa grillattujen tortillojen keraTillissä paistettua meribassiaHalstrattu pikagraavattu lohi ja kasvispyttipannu
PyttipannuKananmunatonGluteenitonLaktoositonSadonkorjuuPääruoatKalaruoka

Pikagraavaus on yksi tapa maustaa lohta. Silloin lohta ei kuitenkaan voi syödä valmistamatta sitä, kuten tavallisesti graavattua lohta voi. Tämä on myös täydellinen pikaruoka, jos sinulla on yli jäänyttä graavilohta!

Tuoreimmat aiheesta

Pyttipannu
  • 06.11.202315:37
    Hellapoliisi

    Kermainen pyttipannu

  • 20.03.202309:31
    Avokado

    Chilaquiles

  • 24.11.202215:19
    Vegaaninen

    Helppo vegaaninen pyttipannu

  • 05.10.202014:55
    Nopeat ja helpot

    Pyttipannu – Hanna Gullichsenin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kanapyttipannu