Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Haalea couscoussalaatti äyriäisten kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Neljälle

  • 4 dl couscousia
  • 1 purkki katkarapuja liemessä
  • 1 purkki ravunpyrstöjä liemessä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ½ g sahramia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 450 g pakastettuja wokkivihanneksia

Koristeeksi

  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Valuta äyriäiset liemistään, säästä 4 ½ dl lientä. Kuori valkosipulinkynnet.

2. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sahrami, puristettu valkosipuli ja chilijauhe. Kuullota muutama minuutti, lisää sitten äyriäisten liemet ja kiehauta.

3. Lisää liemeen vihannekset, kiehauta jälleen. Kaada vihannekset liemineen couoscousryynien päälle. Anna seistä 5 minuuttia. Sekoita äyriäiset joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Tätä nopeammin pystyt tuskin päivällistä valmistamaan. Herkullista, terveellistä ja kevyttä vielä kaiken lisäksi. Voit käyttää pakastettuja katkarapuja ja ravunpyrstöjä purkitettujen sijaan. Vaihda silloin liemi äyriäisfondiin.

Lisää aiheesta:

Helppo rapukeittoRavunpyrstösalaattiSalaattia kurkulla ja ravunpyrstöilläRapumuhennos ja riisiäSomalialainen rapupataRiisi-sienitäytteiset paprikat
ÄyriäissalaattiSalaatitKananmunatonLaktoositonGoGreenNopeat ja helpotPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Äyriäissalaatti
  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Länsirannikon salaatti

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Marinoitu jättirapu-sardiinisalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kanasalaatti

    Kolme hyvää salaattia

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ravunpyrstösalaatti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Rapusalaatti