Grillatut sipulit

Näitä sipuleita kannattaa valmistaa, kun sipulit ovat vastakorjattuja. Grillaa ne lisukkeeksi.

Neljälle

  • 1 kg keltasipuleita
  • suolaa ja vettä
  • 2 tl rapsiöljyä
  • 1 tl kuivattua rosmariinia

Kastike

  • 2 tl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kastike: Sekoita viinietikka, oliiviöljy, suola ja pippuri.

2. Puhdista sipulit ja halkaise ne. Kuumenna vettä ja suolaa kiehuvaksi ja keitä sipulit pehmeiksi.

3. Penslaa sipulit rapsiöljyllä. Grillaa niitä kuumalla hiilloksella, kunnes ne ovat kauniin värisiä. Tarjoile kastikkeen kera, ripottele päälle rosmariinia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.