Mainos
Mainos

Näitä sipuleita kannattaa valmistaa, kun sipulit ovat vastakorjattuja. Grillaa ne lisukkeeksi.

Neljälle

  • 1 kg keltasipuleita
  • suolaa ja vettä
  • 2 tl rapsiöljyä
  • 1 tl kuivattua rosmariinia

Kastike

  • 2 tl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kastike: Sekoita viinietikka, oliiviöljy, suola ja pippuri.

2. Puhdista sipulit ja halkaise ne. Kuumenna vettä ja suolaa kiehuvaksi ja keitä sipulit pehmeiksi.

3. Penslaa sipulit rapsiöljyllä. Grillaa niitä kuumalla hiilloksella, kunnes ne ovat kauniin värisiä. Tarjoile kastikkeen kera, ripottele päälle rosmariinia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.