Grillattua porsaanfileetä ja endiivejä

Endiivejä käytetään useimmiten salaateissa, mutta ne ovat maukkaita myös keitettyinä. Grillaa porsaanfilee grillipannussa tai paista teflonpannussa, niin saat kevyen ruokalajin.

Yhdelle

  • 100 g porsaanfileetä
  • yrttisuolaa
  • 2 isoa endiiviä
  • 1 porkkana, raastettuna
  • 1 tuore punajuuri, raastettuna
  • raastettua piparjuurta

Valmistusohje

1. Leikkaa filee kahdeksi palaksi ja nuiji ne ohuiksi pihveiksi. Mausta yrttisuolalla ja grillaa pihvit.

2. Laita endiivit kiehuvaan, kevyesti suolattuun veteen, keitä kypsäksi 5-10 minuuttia.

3. Valuta endiivit ja tarjoile ne lihan ja raastettujen kasvisten kera. Raasta päälle hieman piparjuurta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.