Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillattua porsaanfileetä ja endiivejä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Yhdelle

  • 100 g porsaanfileetä
  • yrttisuolaa
  • 2 isoa endiiviä
  • 1 porkkana, raastettuna
  • 1 tuore punajuuri, raastettuna
  • raastettua piparjuurta

Valmistusohje

1. Leikkaa filee kahdeksi palaksi ja nuiji ne ohuiksi pihveiksi. Mausta yrttisuolalla ja grillaa pihvit.

2. Laita endiivit kiehuvaan, kevyesti suolattuun veteen, keitä kypsäksi 5-10 minuuttia.

3. Valuta endiivit ja tarjoile ne lihan ja raastettujen kasvisten kera. Raasta päälle hieman piparjuurta.

Lisää aiheesta:

Thai-maustetut kalkkunavartaatMaukas mikrokalaGrillatut keftedesitPossupihvit ja juuresmuusiPaahtopaistia ja endiivejäGrillivartaat porsaanfileestä
PorsaanfileeKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Endiivejä käytetään useimmiten salaateissa, mutta ne ovat maukkaita myös keitettyinä. Grillaa porsaanfilee grillipannussa tai paista teflonpannussa, niin saat kevyen ruokalajin.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee
  • 18.12.201409:47
    Kaalisalaatti

    Teresa Välimäki: Täytetty possunfileerulla ja paistettua ruusu- ja lehtikaalia

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Gratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Valkoviinissä haudutettu porsaanfilee ja simpukat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Possunfileetä kesäkurpitsan kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kirstin porsaanfilee