Grillattua porsaanfileetä ja endiivejä
Endiivejä käytetään useimmiten salaateissa, mutta ne ovat maukkaita myös keitettyinä. Grillaa porsaanfilee grillipannussa tai paista teflonpannussa, niin saat kevyen ruokalajin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Yhdelle
- 100 g porsaanfileetä
- yrttisuolaa
- 2 isoa endiiviä
- 1 porkkana, raastettuna
- 1 tuore punajuuri, raastettuna
- raastettua piparjuurta
Valmistusohje
1. Leikkaa filee kahdeksi palaksi ja nuiji ne ohuiksi pihveiksi. Mausta yrttisuolalla ja grillaa pihvit.
2. Laita endiivit kiehuvaan, kevyesti suolattuun veteen, keitä kypsäksi 5-10 minuuttia.
3. Valuta endiivit ja tarjoile ne lihan ja raastettujen kasvisten kera. Raasta päälle hieman piparjuurta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa