Grillattua paprikaa viinietikkakastikkeessa

Jos kerran olet kokeillut grillata paprikaa kokonaisena, on olemassa riski, ettet enää halua valmistaa paprikaa millään muulla tavalla. Tämä on todellinen herkkupala!

Neljälle

  • 4 punaista paprikaa
  • 2 tl oliiviöljyä

Viinietikkakastike

  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 hopeasipuli

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Sekoita viinietikka, öljy, suola ja pippuri kastikkeeseen. Kuori ja hienonna hopeasipuli ja lisää kastikkeeseen.

2. Penslaa paprikat oliiviöljyllä ja laita ne voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Peitä foliolla ja laita uuniin n. 20 minuutiksi.

3. Ota vuoka uunista, poista folio ja kaada viinietikkakastike paprikoille. Peitä muovikelmulla ja laita kylmään tarjoiluun asti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.