Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillattua meribassia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Meribassia voi ostaa kyljyksinä tai fileinä. Tässä käytämme fileitä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 4 palaa meribassifileitä, à 150 g
  • 2 tl rapsiöljyä
  • 1 tl korianteria, jauhettua
  • 1 tl oreganoa, kuivattua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Sitruunavoi

  • 50 g huoneenlämpöistä voita
  • 1 sitruuna
  • 2 rkl lehtipersiljaa, hienonnettua
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettu
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria

Tarjoiluun

  • erilaisia salaatinlehtiä

Valmistusohje

1. Sitruunavoi: Sekoita voi pehmeäksi. Raasta mukaan sitruunankuoren keltainen osa ja purista mukaan 1 tl sitruunamehua. Lisää persilja, valkosipuli, suola ja pippuri, sekoita. Laita kylmään tarjoiluun asti.

2. Penslaa kalat öljyllä. Mausta korianterilla, oreganolla, suolalla ja pippurilla.

3. Grillaa kaloja ensin 1 minuutti nahkapuoli alaspäin. Käännä ja grillaa vielä 3 minuuttia lihapuoli alaspäin. Tarjoile vastagrillattuna salaattipediltä sitruunavoin kera.

Lisää aiheesta:

SoijabroileriScampisalaattiSitruunamarinoidut lampaankyljyksetPaprikaa ja kananmaksaaTäytettyä broileria persialaisen riisin keraTillissä paistettua meribassia
Grillattu kalaKastikkeet ja dipitKananmunatonGluteenitonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Grillattu kala
  • 30.08.202415:27
    Huomenta Suomi

    Grillattua meribassia ja juureksia chimichurrilla

  • 20.07.201709:33
    Huomenta Suomi

    Kokonaisena grillattua siikaa

  • 31.05.201610:58
    Pääruoat

    Kalaa vihannestaskussa

  • 18.02.201300:00
    Kalaruoka

    Ahvenpaketit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Foliossa haudutettua kuhaa yrttien kera