Grillattua maksaa ja ananasta
Vasikanmaksa ja hedelmät sopivat hyvin yhteen. Valitse tuoretta ananasta tai makeuttamatonta purkkiananasta, niin saat kevyen ja maukkaan aterian.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kahdelle
- 2 viipaletta vasikanmaksaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- hieman murustettua meiramia
- 2-3 viipaletta ananasta
- 1 paprika, viipaleina
- 2 isoa porkkanaa, raastettuina
- 1 tl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Mausta maksaviipaleet suolalla, pippurilla ja meiramilla. Grillaa ne grillipannulla tai paista teflonpannussa.
2. Sekoita porkkanaraaste, oliiviöljy ja ripaus suolaa.
3. Tarjoile porkkanat, ananas ja paprikarenkaat vastapaistetun maksan kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta