Grillattua kalkkunan sisäfileetä

Kalkkunan kanssa sopii lime-öljykastike ja riisiin saa makua lisäämällä siihen mantelilastuja sekä kookoshiutaleita.

Ainekset

  • 4 kalkkunan sisäfileetä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • pala inkivääriä
  • nippu tuoretta korianteria
  • 2 limen mehu
  • öljyä

Valmistusohje

Marinoi kalkkunanfileet murskatulla valkosipulilla, pilkotulla inkiväärillä ja silputulla korianterilla.

Purista päälle limen mehua ja anna maustua ainakin puoli tuntia.

Sivele öljyä kalkkunoiden pinnoille ja grillaa välillä käännellen kypsiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja