Grillattua kalkkunan sisäfileetä
Julkaistu
Kalkkunan kanssa sopii lime-öljykastike ja riisiin saa makua lisäämällä siihen mantelilastuja sekä kookoshiutaleita.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 4 kalkkunan sisäfileetä
- 2 valkosipulinkynttä
- pala inkivääriä
- nippu tuoretta korianteria
- 2 limen mehu
- öljyä
Valmistusohje
Marinoi kalkkunanfileet murskatulla valkosipulilla, pilkotulla inkiväärillä ja silputulla korianterilla.
Purista päälle limen mehua ja anna maustua ainakin puoli tuntia.
Sivele öljyä kalkkunoiden pinnoille ja grillaa välillä käännellen kypsiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan