Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillattu kassler ja appelsiinisalsa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 400 g savukassleria
  • suolaa ja valkopippuria

Appelsiinisalsa

  • 1 iso appelsiini
  • 1 dl purjosilppua
  • 10 kirsikkatomaattia
  • 1 punainen paprika
  • 1/4 kurkkua
  • ½ dl ruohosipulisilppua
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl sokeria
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl appelsiinimehutiivistettä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Salsa: Kuori appelsiini ja leikkaa viipaleet kalvottomiksi terävällä veitsellä. Leikkaa viipaleet pienemmiksi paloiksi. Leikkaa kirsikkatomaatit, paprika ja kurkku kuutioiksi. Sekoita keskenään appelsiinipalat, purjosilppu, tomaatti-, paprika- ja kurkkukuutiot ja lisää ruohosipulisilppu. Sirottele päälle suolaa ja sokeria. Sekoita mukaan öljy, mehu ja viinietikka. Mausta pippurilla myllystä. Anna maustua.

2. Leikkaa kassler viipaleiksi. Sirota suolaa ja pippuria molemmille puolille. Paista tai grillaa viipaleita 1-2 minuuttia puoleltaan. Tarjoile vastakeitettyjen perunoiden ja salsan kanssa.

Sianniskasta tehty kevyesti savustettu kassler on nopeaa grillattavaa. Grillaa viipaleet hiiligrillissä tai grillipannussa. Yhdessä vastakeitettyjen perunoiden ja appelsiininmakuisen salaatin kanssa niistä tulee miltei juhlaruokaa.

Lisää aiheesta:

Kylmä tomaattikeitto lasissaBroileria vihannesmuhennoksessaMunakoisohöystö tomaatin ja kapristen keraPapusalsa grillipihveilleCurry-sitruuna lohiGrillattua halloumia ja munakoisoa
KasslerKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Kassler
  • 10.09.202114:55
    Porsaanlihapata

    Farangin karamellipossu eli rapeaa possua, palmusokerikaramellia ja riisiviinietikkaa

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Anjovis- ja yrttimarinoitu kassler

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kassleria chutneyn ja lohkoperunoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kassleria ja purjokermaa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Leivitettyä kassleria tomaattikastikkeessa