Greippisalaatti

Haluatko ajatella kevyesti? Vai vain syödä hyvin? Sillä ei ole väliä – tämä on raikas ja maukas pieni alkuruoka. Tarjoile mielellään paahdetun leivän kera.

Yhdelle

  • ½ greippi
  • 100 g herkkusieniä
  • 1 dl purjoa
  • 100 g kuorittuja katkarapuja
  • halutessasi, muutama tippa tabascoa
  • 1 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Leikkaa hedelmäliha puhtaaksi ja kuutioi karkeasti.

2. Viipaloi sienet ohuesti, suikaloi purjo.

3. Asettele ainekset lautaselle, päällimmäiseksi katkaravut. Mausta halutessasi tabascolla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja