Greippisalaatti
Haluatko ajatella kevyesti? Vai vain syödä hyvin? Sillä ei ole väliä – tämä on raikas ja maukas pieni alkuruoka. Tarjoile mielellään paahdetun leivän kera.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Yhdelle
- ½ greippi
- 100 g herkkusieniä
- 1 dl purjoa
- 100 g kuorittuja katkarapuja
- halutessasi, muutama tippa tabascoa
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Leikkaa hedelmäliha puhtaaksi ja kuutioi karkeasti.
2. Viipaloi sienet ohuesti, suikaloi purjo.
3. Asettele ainekset lautaselle, päällimmäiseksi katkaravut. Mausta halutessasi tabascolla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti