Mainos

Gluteiiniton parsakaali-homejuustopiirakka

Oiva tarjottava, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

Pohja

  • 3 dl Semper Karkeaa jauhoseosta
  • 100 g margariinia
  • ½ tl suolaa
  • 1 muna

Täyte

  • 250 g parsakaalia, pakastettua
  • 100 g sinihomejuustoa
  • 3 munaa
  • 2 dl maitoa

Valmistusohje

Nypi rasva jauhoseoksen joukkoon. Lisää muna ja suola ja vaivaa taikinaksi. Käytä mielellään apuna monitoimikonetta. Painele taikina piirakkavuokaan, jonka halkaisija on n. 28 cm.

Keitä parsakaali pakkauksen ohjeen mukaan. Laita parsakaali ja sinihomejuusto piirakkapohjan päälle. Sekoita kananmuna, maito, suola ja pippuri. Kaada seos piirakan päälle. Paista 200 °C:ssa n. 30 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.