Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton
Gluteenittomat kardemummapullat n. 20 kpl
- 50 g margariinia
- 2 dl maitoa
- 25 g hiivaa
- 1/2 dl sokeria
- 1 muna
- 1/2 tl suolaa
- n. 6 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
Täyte
- 4 rkl margariinia
- 4 rkl sokeria
- 1 tl kardemummaa
Voiteluun
- muna
- raesokeria
Valmistusohje
Yhdistä sulatettu margariini ja maito ja lämmitä kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva seokseen. Lisää sokeri, muna ja suola. Sekoita jauhoseos taikinan joukkoon. Taikina saa olla yhtä löysää kuin sokerikakkutaikina.
Annostele taikina paperivuokiin. Yhdistä täytteen ainekset. Paina pulla keskiosaan syvennys ja annostele siihen n. 1/2 teelusikallinen täytettä. Kohota pellillä liinalla peitettynä n. 45 minuuttia. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria.
Paista 250 °C:ssa n. 8 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.