Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Gluteenittomat kardemummapullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Gluteenittomat kardemummapullat n. 20 kpl

  • 50 g margariinia
  • 2 dl maitoa
  • 25 g hiivaa
  • 1/2 dl sokeria
  • 1 muna
  • 1/2 tl suolaa
  • n. 6 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta

Täyte

  • 4 rkl margariinia
  • 4 rkl sokeria
  • 1 tl kardemummaa

Voiteluun

  • muna
  • raesokeria

Valmistusohje

Yhdistä sulatettu margariini ja maito ja lämmitä kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva seokseen. Lisää sokeri, muna ja suola. Sekoita jauhoseos taikinan joukkoon. Taikina saa olla yhtä löysää kuin sokerikakkutaikina.

Annostele taikina paperivuokiin. Yhdistä täytteen ainekset. Paina pulla keskiosaan syvennys ja annostele siihen n. 1/2 teelusikallinen täytettä. Kohota pellillä liinalla peitettynä n. 45 minuuttia. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria.

Paista 250 °C:ssa n. 8 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Gluteeniton puolukkalimppuGluteenittomat kanelipullat Gluteenittomat mustikkamuffinssitGluteenittomat porkkanasämpylätGluteenittomat kardemumma-vuokapullatGluteenittomat suklaa-pähkinäkeksit
PullatGluteenitonJouluSemperLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Pullat
  • 28.2.09:00
    Laskiaispullat

    Paras pullataikina ja porkkanakakku-laskiaispullat

  • 21.2.16:45
    Laskiaispullat

    Julianan laskiaispullatäyte eli suolakaramellitäyte

  • 11.02.202209:37
    Laskiaispullat

    Laskiaispullat: Yhdeksän eri täytettä

  • 25.10.201807:45
    Heidi Leipoo

    Heidi leipoo: Spektri-pullat

  • 26.09.201808:53
    Hellapoliisi

    Omenainen bostonkakku