Mainos

Gluteenittomat kanelipullat

n. 20 kpl

  • 50 g margariinia
  • 2 dl maitoa
  • 25 g hiiva
  • 1 muna
  • 1/2 dl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • 7 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta (säästä 1 1/2 dl leivontaan)

Täyte

  • 4 rkl margariinia
  • 1 tl kanelia

Voiteluun

  • 1 muna
  • raesokeria
  • mantelirouhetta

Valmistusohje

Sulata margariini ja lisää maito. Murusta hiiva kädenlämpöiseen seokseen. Lisää muna, sokeri ja suola ja sekoita tasaiseksi. Vaivaa jauhoseos joukkoon (säästä 1 1/2 dl leivontaan). Anna taikinan kohota liinalla peitettynä n. 30 minuuttia.

Jaa taikina 2 osaan ja kauli ne levyiksi. Levitä täyte levylle ja pyöritä rullaksi. Leikkaa rulla 10:een palaan. Laita pullat paperivuokaan. Kohota peitettynä uunipellillä n. 20 minuuttia. Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria ja mantelirouhetta.

Paista 225 °C:ssa n. 10 minuuttia.

Vinkki! Voit annostella taikinan myös suoraan 20 leivosvuokaan. Paina pullan keskelle syvennys ja laita siihen 1 tl kanelitäytettä. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria ja mantelirouhetta.

Parhaat ruokaohjelmat