Mainos

Gluteenittomat kanelipullat

n. 20 kpl

  • 50 g margariinia
  • 2 dl maitoa
  • 25 g hiiva
  • 1 muna
  • 1/2 dl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • 7 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta (säästä 1 1/2 dl leivontaan)

Täyte

  • 4 rkl margariinia
  • 1 tl kanelia

Voiteluun

  • 1 muna
  • raesokeria
  • mantelirouhetta

Valmistusohje

Sulata margariini ja lisää maito. Murusta hiiva kädenlämpöiseen seokseen. Lisää muna, sokeri ja suola ja sekoita tasaiseksi. Vaivaa jauhoseos joukkoon (säästä 1 1/2 dl leivontaan). Anna taikinan kohota liinalla peitettynä n. 30 minuuttia.

Jaa taikina 2 osaan ja kauli ne levyiksi. Levitä täyte levylle ja pyöritä rullaksi. Leikkaa rulla 10:een palaan. Laita pullat paperivuokaan. Kohota peitettynä uunipellillä n. 20 minuuttia. Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria ja mantelirouhetta.

Paista 225 °C:ssa n. 10 minuuttia.

Vinkki! Voit annostella taikinan myös suoraan 20 leivosvuokaan. Paina pullan keskelle syvennys ja laita siihen 1 tl kanelitäytettä. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria ja mantelirouhetta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja