Mainos
Mainos

Itse leivotut gluteenittomat hampurilaissämpylät ovat vaivan väärti.

Gluteenittomat hampurilaissämpylät, n. 10 kpl

  • 1/2 dl juoksevaa margariinia
  • 3 1/2 dl vettä
  • 1/2 dl Semper Pofiber perunakuitua
  • 1 1/2 tl suolaa
  • 25 g hiivaa
  • 1 pkt (500 g) Semper Gluteenitonta jauhoseosta (säästä 1 1/2 dl leivontaan)

Koristeluun

  • seesaminsiemeniä

Valmistusohje

Sekoita juokseva margariini, 1,5 dl vettä, suola ja Pofiber kulhossa. Anna Pofiberin turvota hetken ajan.

Liuota hiiva 2 dl:aan kädenlämpöistä vettä ja sekoita taikinapohjaan. Lisää Gluteeniton jauhoseos (säästä 1 1/2 dl leivontaan) ja vaivaa taikinaksi.

Kohota liinan alla lämpimässä paikassa n. 30 min. Leivo taikinasta 10 hampurilaissämpylää. Koristele sämpylät halutessasi seesaminsiemenillä.

Paista uunissa 250 ˚C:ssa n. 10 minuuttia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.