Mainos
Gluteeniton vaalea vuokaleipä
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 4 dl vettä
- 1/2 dl öljyä
- 25 g hiivaa
- 1 tl suolaa
- 1 pkt (500 g) Semper Gluteenitonta jauhoseosta
Valmistusohje
Liuota hiiva kädenlämpöiseen vesi-öljyseokseen. Lisää suola ja Semper Gluteeniton jauhoseos. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja laita se voideltuun, hyvin lämpöä siirtävään foliovuokaan (2 l). Kohota liinalla peitettynä n. 30 minuuttia.
Paista 200 °C:ssa n. 25 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa