Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Gluteeniton toscakakku

Julkaistu 02.12.2015 11:43

2.12.2015. Toscakakku on mainio tarjottava myös gluteenittomana. Valmista leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tai piirasvuokaan. Resepti ja kuva: Hellapoliisi.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Ainekset (8-10 annosta)

    Pohja

    • 2 munaa
    • 1 ½ dl sokeria
    • 2 dl Semper FinMix gluteenitonta jauhoseosta
    • 1 tl leivinjauhetta
    • 1 rkl kuohukermaa tai maitoa
    • 100 g sulatettua voita tai margariinia

    Pinnalle

    • 100 g voita tai margariinia
    • 1 dl sokeria
    • 100 g mantelilastuja
    • 2 rkl Semper FinMix gluteenitonta jauhoseosta
    • 2 rkl kuohukermaa tai maitoa

    Valmistusohje

    1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

    2. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kuohukerma tai maito, sekä sulatettu voi tai margariini.

    3. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tai piirasvuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm.

    4. Paista pohjaa 200°C:n uunin keskiritilätasolla noin 15-20 minuuttia, tai kunnes pohja tuntuu kypsältä.

    5. Mittaa kasariin voi tai margariini, sokeri, mantelilastut, gluteeniton jauhoseos ja kuohukerma tai maito. Kiehauta miedolla lämmöllä ja levitä piiraspohjan päälle.

    6. Paista 200-225°C:n uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta on kauniin värinen.

    Lisää aiheesta:

    Gluteeniton hedelmäkakku Helpot Gluteenittomat pikkupullatGluteenittomat mokkapalatGluteenittomat mokkapalatKuorrutettu maustekakkuPorkkanakakku
    ToscakakkuKuivakakkukaupallisetGluteenitonJouluPikkujoulutSemperAjankohtaistaUusivuosiSesongitJuhlatLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

    Tuoreimmat aiheesta

    Toscakakku
    • 02.12.201511:43
      Kuivakakku

      Gluteeniton toscakakku

    • 18.02.201300:00
      Makuja

      Toscapalat

    • 18.02.201300:00
      Kasvisruoka

      Toscakakku

    • 18.02.201300:00
      Antti Vahtera

      Antti Vahteran toscakakku