Ciabattaa sardiinien kera

Tämä on oikea suosikkileipä. Täyttävä, halpa, todella terveellinen ja maukas. Älä pelkää sardiinien rasvaa, se on vain terveellistä.

Neljälle

  • 1 purkki sardiineja öljyssä
  • 1 ciabattaleipä
  • 1 tomaatti
  • ½ punasipuli
  • jauhettua mustapippuria
  • 1 ruukku rucolaa

Valmistusohje

1. Avaa sardiinipurkki ja kaada pois öljy huolellisesti.

2. Halkaise leipä mutta älä leikkaa sitä täysin läpi, jotta puolikkaat pysyvät yhdessä.

3. Huuhtele rucola ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Laita rucola leivän sisään ja sen päälle viipaloitu tomaatti.

4. Asettele päälle sardiinit sekä ohuita punasipulirenkaita, viimeistele rouhitulla mustapippurilla.

5. Jotta lounaasta tulee hyvä kokonaisuus, syö jälkiruoaksi hedelmä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!