Chiliöljy

Mitä pidempään chili saa maustaa öljyä sitä voimakkaamman makuista siitä tulee.

1 pullolliseen

  • ½ l auringonkukkaöljyä
  • 1-2 punaista chiliä

Valmistusohje

1. Laita chilit öljyyn ja anna maustua. Mitä pidempään chili saa maustaa öljyä, sitä voimakkaampi öljystä tulee. Kaksi viikkoa on yleensä sopiva aika. Siivilöi chilit ja laita öljy kylmään. Se säilyy jääkaapissa monta kuukautta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.