Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Chilibroileri ja mangoa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ellet löydä thaimaalaista chililaatua voit hyvin käyttää tavallisia chilejä. Tarjoile tulisenpuoleinen ruoka jasmiiniriisin kanssa.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 1 broileri
  • 2 sitruunaruohoa
  • 2 punaista thaichiliä
  • 2 keltaista thaichiliä
  • 1 sipuli
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 5 dl vettä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 mango
  • 2 limettiä
  • 1 rkl thaimaalaista kalakastiketta

Valmistusohje

1. Paloittele broileri pienemmiksi paloiksi. Pätki sitruunaruohot. Halkaise chilit pitkittäin, poista siemenet ja hienonna palot. Kuori ja hienonna sipuli.

2. Kuullota sipulisilppu öljyssä suuressa padassa. Lisää broileripalat ja paista myös ne. Lisää chilisilput ja sitruunaruohot ja kaada päälle vettä. Purista joukkoon valkosipulinkynnet. Keitä kanapaloja liemessä 45 minuuttia.

3. Kuori mango, poista siemenet ja leikkaa hedelmän malto kuutioiksi. Purista limeteistä mehu. Ota sitruunaruohot pois keitinliemestä. Lisää mangokuutiot, limettimehu ja kalakastike. Kiehauta ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

Thai-katkaravutThai-maustettu kanapataKanacurrya, parsakaalia ja paksoitaKanapata ananaksen ja sokeriherneiden keraGrillattu lohifilee ja chipotlechutneyKanakeitto chilin ja limetin kera
BroileriKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broileri
  • 04.05.202010:22
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Broileripyörykät – Kari Aihisen helppo resepti

  • 09.04.202010:53
    Uunibroileri

    Pirikanaa Hans Välimäen tapaan eli piri-piri -broileria

  • 31.03.202010:56
    Aasialainen ruoka

    Helppo cashew-kanakastike

  • 12.03.202012:19
    Uunibroileri

    Maitokana Jamie Oliverin tapaan – "Kaikkien aikojen paras kanaresepti"

  • 10.02.202012:26
    Kanapasta

    Katin salmiakkikanapasta – helppo broileriruoka, joka ei jätä ketään kylmäksi