Mainos
Mainos

Tee valmis mausteseos suolasta ja kajennepippurista, niin katkarapuvartaat tulevat nopeasti maustetuiksi grillauksen alla. Tosin katkarapuja pitää marinoida ennakkoon tunti, joten valmistaudu ajoissa.

Neljälle

  • 12 jättikatkarapua
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ dl oliiviöljyä
  • suolaa ja cayennepippuria
  • 12 liotettua bambuvarrasta

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut, mutta jätä äärimmäinen pyrstönpää kuorimatta. Siitä tulee erinomainen otin rapuja syödessä.

2. Kuori ja raasta valkosipulinkynsi ja sekoita oliiviöljyyn. Marinoi katkarapuja öljyssä ainakin tunti.

3. Pujota katkaravut vartaisiin ja mausta suolalla ja kajennella. Grillaa vartaita 12 minuuttia joka puolelta kuumassa hehkussa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.