Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Brunssisalaatti piknikille

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ihanan raikas, kaunis ja terveellinen salaatti maistuu yhtä lailla eväsruokana piknikillä kuin kotona leppoisalla sunnuntaibrunssilla.

4 hengelle

  • 250 g erilaisia salaatinlehtiä
  • 250 g raejuustoa
  • 1 greippi
  • 1 pieni meloni (esim. hunaja-)
  • limetin kuorta

Valmistusohje

1. Huuhdo salaatit kunnolla ja taputtele kuivaksi pyyheliinan sisällä. Revi tai suikaloi salaatit ja laita tarjoiluvadin tai piknikille ison muovirasian pohjalle. Lusikoi niiden päälle raejuusto.

2. Kuori greippi ja leikkaa viipaleet kalvottomiksi. Halkaise pesty meloni, koverra pois siemenet ja leikkaa ohuehkoiksi viipaleiksi.

3. Asettele greippi- ja meloniviipaleet raejuuston päälle. Raasta päälle hieman limetin kuorta.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvissalaatti