Brunssisalaatti piknikille

Ihanan raikas, kaunis ja terveellinen salaatti maistuu yhtä lailla eväsruokana piknikillä kuin kotona leppoisalla sunnuntaibrunssilla.

4 hengelle

  • 250 g erilaisia salaatinlehtiä
  • 250 g raejuustoa
  • 1 greippi
  • 1 pieni meloni (esim. hunaja-)
  • limetin kuorta

Valmistusohje

1. Huuhdo salaatit kunnolla ja taputtele kuivaksi pyyheliinan sisällä. Revi tai suikaloi salaatit ja laita tarjoiluvadin tai piknikille ison muovirasian pohjalle. Lusikoi niiden päälle raejuusto.

2. Kuori greippi ja leikkaa viipaleet kalvottomiksi. Halkaise pesty meloni, koverra pois siemenet ja leikkaa ohuehkoiksi viipaleiksi.

3. Asettele greippi- ja meloniviipaleet raejuuston päälle. Raasta päälle hieman limetin kuorta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!