Broilervartaat
Marinoidut vartaat paistuvat parissakymmenessä minuutissa; halutessasi voit korvata broilerin lihalla!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
- suolaa
- mustapippuria
- 1 limetin mehu ja raastettu kuori
- tilkka ruokaöljyä
- Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Leikkaa fileetä pitkittäin kolmeen tai neljään osaan. Pujota viipaleet liotettuihin varrastikkuihin.
Sekoita limetin mehuun limetin raastettu kuori, ripaus suolaa ja mustapippuria sekä tilkka ruokaöljyä.
Marinoi vartaita noin kahden tunnin ajan.
Grillaa tai paista vartaat kypsiksi 200–asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoile Rajamäen Valkoisen Balsamicokastikkeen kanssa.
HUOM! Samaan tapaan valmistuvat vartaat myös possusta tai possunkyljykset grillissä tai uunissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan