Broilervartaat

Marinoidut vartaat paistuvat parissakymmenessä minuutissa; halutessasi voit korvata broilerin lihalla!

Ainekset

  • 4 broilerin rintafileetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 limetin mehu ja raastettu kuori
  • tilkka ruokaöljyä
  • Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Leikkaa fileetä pitkittäin kolmeen tai neljään osaan. Pujota viipaleet liotettuihin varrastikkuihin.

Sekoita limetin mehuun limetin raastettu kuori, ripaus suolaa ja mustapippuria sekä tilkka ruokaöljyä.

Marinoi vartaita noin kahden tunnin ajan.

Grillaa tai paista vartaat kypsiksi 200–asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoile Rajamäen Valkoisen Balsamicokastikkeen kanssa.

HUOM! Samaan tapaan valmistuvat vartaat myös possusta tai possunkyljykset grillissä tai uunissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!