Mainos
Mainos

Kyllä vain, broilerin voi paistaa paistinpannussakin. Täydellistä silloin kun syöt yksin ja sinulla on aikaa. Valitse melko pieni broileri ja paista siitä puolikas. Keitä lisäksi riisiä tai mikset tekisi vaikka perunagratiinia?

Yhdelle

  • ½ broileri
  • suolaa ja valkopippuria
  • 2 tl voita
  • 2 tl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Hiero broilerinpuolikkaaseen suolaa ja valkopippuria. Kuumenna voi ja öljy paistinpannussa. Ruskista broilerinpuolikas ensin nahkapuolelta, sitten toiselta puolelta.

2. Alenna lämpöä ja paista broilerinpuolikas valmiiksi. Käännä muutama kerta. Kokeile tikulla paksuimmasta kohdasta, että lihaneste on kirkasta ilman rosan häivähdystäkään.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.