Broilerinpuolikas pannulla
Kyllä vain, broilerin voi paistaa paistinpannussakin. Täydellistä silloin kun syöt yksin ja sinulla on aikaa. Valitse melko pieni broileri ja paista siitä puolikas. Keitä lisäksi riisiä tai mikset tekisi vaikka perunagratiinia?
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Yhdelle
- ½ broileri
- suolaa ja valkopippuria
- 2 tl voita
- 2 tl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Hiero broilerinpuolikkaaseen suolaa ja valkopippuria. Kuumenna voi ja öljy paistinpannussa. Ruskista broilerinpuolikas ensin nahkapuolelta, sitten toiselta puolelta.
2. Alenna lämpöä ja paista broilerinpuolikas valmiiksi. Käännä muutama kerta. Kokeile tikulla paksuimmasta kohdasta, että lihaneste on kirkasta ilman rosan häivähdystäkään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit