Broileria yrttikastikkeessa
Julkaistu
Vaihtele tuoreita yrttejä mielesi ja saatavuuden mukaan. Rosmariini, timjami ja oregano saavat kiehua mukana loppupuolella, mutta basilika tykkää tulla mukaan vasta tarjolle pantaessa.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 1,2 kg broilerinpaloja
- suolaa ja pippuria
- 1 ½ dl kuivaa valkoviiniä
- 1 ½ dl kanalientä
- 2 ½ dl kermaa
- 1 nippu ruohosipulia
- 1 nippu persiljaa
- 1 tl kirveliä
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Mausta ja ruskista broilerinpalat. Siirrä ne pataan.
2. Kaada päälle kanaliemi ja viini, keitä hiljaa kannen alla 30 minuuttia.
3. Nosta lihat padasta, lisää liemeen kerma ja silputut vihreät yrtit. Kiehauta, laita lihat takaisin kastikkeeseen ja keitä vielä 5 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella