Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Viinirypälebroileri

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Viinirypäleet antavat ruokaan hienoa happoisuutta. Jos sinulla on siemenettömiä rypäleitä, niitä ei tarvitse halkaista.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 1,2 kg broilerinpaloja
  • suolaa ja pippuria
  • 1 salottisipuli silputtuna
  • 1 pieni porkkana viipaleina
  • 1 ½ dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 dl kermaa
  • 400 g vihreitä viinirypäleitä
  • oliiviöljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta broilerinpalat ja ruskista kauttaaltaan öljyssä. Siirrä palat pataan.

2. Lisää sipulisilppua ja porkkanasiivut. Kaada joukkoon viini ja anna poreilla 10 minuuttia.

3. Lisää kerma. Poista rypäleistä siemenet, sekoita mukaan pataan ja keitä lihat kypsiksi, noin 25 minuuttia. Pasta tai riisi maistuvat lisäkkeinä.

Lisää aiheesta:

Eksoottinen broileripataBroileria yrttikastikkeessaKanapata, viinirypäleitä ja ananastaLammaspaimenen sunnuntaipataYrttimausteiset lampaankyljyksetKalapullapata
BroileriGluteenitonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broileri
  • 04.05.202010:22
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Broileripyörykät – Kari Aihisen helppo resepti

  • 09.04.202010:53
    Uunibroileri

    Pirikanaa Hans Välimäen tapaan eli piri-piri -broileria

  • 31.03.202010:56
    Aasialainen ruoka

    Helppo cashew-kanakastike

  • 12.03.202012:19
    Uunibroileri

    Maitokana Jamie Oliverin tapaan – "Kaikkien aikojen paras kanaresepti"

  • 10.02.202012:26
    Kanapasta

    Katin salmiakkikanapasta – helppo broileriruoka, joka ei jätä ketään kylmäksi